Ajánló - Táncszínház!

Címkék: ajánló modern tánc

2012.03.27. 23:16

A Trafóban nagyon jó dolgokat lehet látni, áprilisban például a 200% Tánc sorozatban az alábbi előadást.

Emanuel Gat Dance (F): Brilliant Corners 
2012 ÁPR. 28 - 29.

Egy tiszta és jól körbehatárolt fény-négyzetben 10 táncos az állandóan változó koreográfia során megvalósítja a folyamatosságot: a tánc röpke, múló pillanatait. Emanuel Gat művészete a legtisztább tánc, amelyben annak érzéki és fizikai minősége egyaránt kiemelkedik. Hiányzott, ezért harmadszor is visszahívtuk. 

A Franciaországban élő, marokkói gyökerű, de izraeli Emanuel Gat a harmadik tavaszt tölti már a Trafóban. Először 2009-ben a Tavaszi áldozat és a Téli utazás volt a színpadon, majd 2010-ben megint körbejárta a Téli utazás témáját és bemutatta a Téli variációkat. Idén új gondolattal érkezik a férfi, aki nem fél egymás mellé rakni Schubertet és Freudot vagy Stravinsky-t és a salsát.

További infó

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miania.blog.hu/api/trackback/id/tr394344763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása